VAXA Consulting tilbyder forretningsudvikling og investormæglering til:

- Opfindere
- Iværksættere
- Små og mellemstore virksomheder


Opfindere

Der er mange behov og problemer i denne verden og nogle af dem kan man tjene gode penge på at løse. Nogle gange er ens ide så nyskabende, at det vil skabe nye markeder, som ikke alle kan se i begyndelsen (Blue ocean strategy).

Vi kan hjælpe dig fra den gode ide opstår, til at modne og tilpasse den, samt skabe den bedste forretningsmodel for din teknologi, produkt eller ydelse. 

Om ideen skal sælges til en eksisterende virksomhed eller du ønsker, at blive iværksætter og starte din egen virksomhed, så er vi klar til at hjælpe dig.


Iværksættere

Produkter og ydelser er virksomhedens brændstof. Uden en fornuftig profit på disse, vil virksomheden ikke udvikle sig i en positiv retning.


Små og mellemstore virksomheder

Hos os får din virksomhed nemt adgang til højt specialiserede kompetencer, der vil hjælpe dig til, at holde fokus og træffe de rigtige beslutninger. Vi kan hjælpe dig til at skabe en optimeret virksomhed, hvor der er fokus på at maksimere konkurrence evnen, markedsandele og indtægter, samt holde omkostningerne lavest muligt.


Til investorer

Som investormægler hjælper vi opfindere, iværksættere og virksomheder med at den/de rette investorer, samt mindsker risiciene for alle parter.

Vi gør det nemmere for investorer, at finde den ønskede teknologi, produkt eller virksomhed.


 
 

Kontakt muligheder

> Information